Charlotte Hendricks

‘Mijn doel? Het nóg beter maken van organisaties en medewerkers’

Charlotte Hendricks deed de afgelopen jaren op zowel operationeel als strategisch gebied ervaring op in diverse sectoren, zoals de transport en de techniek. Daarbij maakte ze groei en uitbreiding mee, maar ook reorganisatie en verkoop. Charlotte is daardoor van alle markten thuis: ze draait haar hand niet om voor het opzetten van een HR-afdeling, het ontwikkelen van HR-beleid, managementadvies en het laten groeien van medewerkers.

TYPISCH CHARLOTTE
Praktisch, ondernemend, toegankelijk en enthousiast. Ik achterhaal snel knelpunten en maak altijd de vertaalslag naar de praktijk. Heldere een eerlijke communicatie zijn voor mij hierbij de sleutel.

MOOI MOMENT
Toen een medewerker na een mooi coaching- en opleidingstraject weer met plezier naar zijn werk ging en opnieuw resultaten boekte, waarvoor hij me bedankte. Hij was daarvoor jarenlang ongelukkig geweest over zijn werk.

MEEST TROTS OP
Dat ik doe waar ik blij van word en daarmee bijdraag aan de ontwikkeling van personen en organisaties.

Kennis maken? Ik ben bereikbaar via 06 4051 56 26 en via e-mail.