Henrie Pulles

Vanuit het hoofd én vanuit het hart! Dat is het motto van Henrie Pulles. Hij krijgt energie van het ontwikkelen van mensen, het realiseren van gerichte veranderingen binnen organisaties en het bereiken van concrete doelen. Henrie heeft veel ervaring in de technische sector en zakelijke dienstverlening. Hij was onder meer senior manager HR&O bij ASML, HR businesspartner bij Contiweb en directeur bij TMC Electronics.

TYPISCH HENRIE
Henrie gaat het liefst voor een stevige inhoudelijke uitdaging. Om doelen te bereiken kiest hij voor een projectmatige aanpak waarin samenwerking centraal staat en hij (bij)stuurt en coacht. Hij geniet van zijn werk als medewerkers, managers en teams zich ontwikkelen, meer plezier krijgen in samenwerken en uiteindelijk beter gaan presteren.

MOOI MOMENT
Het managementteam van EC&I (ASML) had me gevraagd tijdens twee teamcoachingsdagen de samenwerking van het high performance team te verbeteren en de teamprestatie te verhogen. Dit deed ik door via diverse opdrachten en oefeningen openheid, je kwetsbaar kunnen opstellen, naar elkaar luisteren en feedback geven, centraal te stellen. Vanuit het hoofd en vanuit het hart, dus. Het managementteam complimenteerde me na afloop met de wijze waarop ik een veilige setting had gecreëerd en het team in de juiste richting had laten bewegen.

MEEST TROTS OP
Dat ik mijn kennis en ervaring nu kan inzetten om andere bedrijven aan kracht te laten winnen. En natuurlijk mijn stap naar het ondernemerschap.

Kennis maken? Ik ben bereikbaar via: 06 55 83 02 40 en via via e-mail.