WinKracht met Linda

sep 21, 2018 | 0 Reacties

Linda Heijmans vertelt over haar eerste drie maanden bij WinKracht|HR:
‘Wat is het mooi om bij diverse bedrijven in de keuken te mogen kijken om vervolgens samen het bedrijf aan kracht te laten winnen’

Ik zal niet snel de dag vergeten waarop ik mijn handtekening onder mijn overeenkomst met WinKracht|HR zette. Na jarenlang bij een vastgoedorganisatie als HR-Manager te hebben gewerkt , was ik toe aan een nieuwe stap. Wat die stap moest zijn had ik nog niet bedacht, totdat ik de vacature van WinKracht|HR zag. Dit was op mijn lijf geschreven. Ik dacht er vaak aan om ondernemer te worden om zo meerdere bedrijven te ondersteunen. Mijn grote angst was alleen dat ik dan nergens bij zou horen. En dat is toch wat iedereen uiteindelijk wil?  Dit is voor mij dan ook de perfecte combinatie, ondernemerschap en horen bij een fantastisch team met professionals waar we van elkaar leren en lol hebben.

De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Wat is het mooi om bij diverse bedrijven in de keuken te mogen kijken om vervolgens samen het bedrijf aan kracht te laten winnen. Dat doe ik door talent in te zetten op de juiste plek en te zorgen dat het aanwezige talent ook optimaal benut kan worden. Voor lastige zaken schrik ik niet terug. Ik bied bedrijven structuur, ik onderneem mee en zorg dat zaken rond personeel goed geregeld worden. Dit kan heel divers zijn. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat er wordt voldaan aan de wet- en regelgeving (o.a. het op orde hebben van ziekteverzuim dossiers), er aandacht wordt besteed aan de medewerker (evaluatiegesprekken, feedback,  ontwikkeling van de medewerker) en dat het duidelijk is wie waar verantwoordelijk voor is (het opstellen van heldere functieprofielen). Als ik mijn werk goed doe dan bespaar ik niet alleen geld voor een bedrijf maar zal er ook een positief effect op de opbrengsten zijn!

Inmiddels doe ik dat voor drie uiteenlopende bedrijven. Het valt mij op dat, ondanks de onderlinge verschillen, er veel overeenkomsten zijn. Het begint allemaal bij management, het bieden van de juiste handvatten en goede communicatie. Daarmee kun je een bedrijf en medewerkers verder brengen. Als je oog hebt voor medewerkers zullen medewerkers zich eerder gewaardeerd en gehoord voelen. Dit zorgt voor minder verloop, lager ziekteverzuim en een hoge medewerkerstevredenheid wat weer resulteert in betere bedrijfsresultaten. Organisatie en medewerkers blij!

Wil jij er ook samen voor zorgen dat je medewerkers het beste uit zichzelf (kunnen) halen? Bel me of stuur me een berichtje, dan plannen we snel een koffie date.

Linda Heijmans
HR Business Partner
T 0031 (0)6 28550179  l  E linda@winkracht.hr

Mijn motto: ‘Iedereen is geboren met talent’

0 reacties

Een reactie versturen