WinKracht met Noortje

okt 29, 2018 | 0 Reacties

Noortje Versteijnen:
‘Praat met je medewerkers en geef aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling’

Eerder dit jaar besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en als HR Business Partner bij Winkracht|HR aan de slag te gaan. Sinds juli laat ik verschillende bedrijven aan kracht winnen door mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten. Ik geef niet alleen advies, maar stroop ook zelf de mouwen op en zorg ervoor dat zaken écht aangepakt en veranderd worden. Verzuimbegeleiding, werving en selectie, (team)ontwikkeling,het stroomlijnen van arbeidsvoorwaarden en ontslagzaken, bijvoorbeeld.

Afhankelijk van de vraag van de klant doe ik dat alleen of samen met een collega. Sowieso kan ik altijd terugvallen op mijn nieuwe collega’s. Iedere partner van Winkracht|HR heeft zijn/haar eigen expertise. Zo kan ik over elk HR-onderwerp sparren en overleggen. Dat maakt werken bij Winkracht|HR ook zo leuk!
Ik houd bovendien van de variatie die het werk met zich meebrengt. Voor mijn start bij Winkracht|HR werkte ik bij drie zeer uiteenlopende bedrijven. En nu ben ik opnieuw aan de slag bij bedrijven die qua dienstverlening of product erg verschillend zijn. Tegelijkertijd is er voor mij altijd een rode draad: de medewerker maakt het verschil! Een simpele tip voor bedrijven en managers is dan ook: ‘praat met je medewerkers en geef aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling’. Zo maak en houd je medewerkers krachtig voor de toekomst en is je bedrijf in staat om te groeien.
Ik kan al terugkijken op mooie behaalde resultaten. Zo liet een tevreden klant vorige week weten heel blij te zijn met het verslag van het benchmark-onderzoek dat we voor hen gedaan hebben. Daar krijg ik energie van!

Benieuwd geworden naar wat mijn collega’s van Winkracht|HR en ik te bieden hebben voor jouw bedrijf? Bel me of stuur me een berichtje, dan plannen we snel een koffiedate.

Noortje Versteijnen
HR Business Partner
T 0031 (0)6 36154499 | E noortje@winkracht.hr

 

0 reacties

Een reactie versturen